logo vervacork, vloeren en wanden
8:00 – 17:00

Maandag - vrijdag

Bel ons

+32 (0)495 34 01 49

Contact

Neem Contact op

Plan uw Gratis Adviesgesprek & ontvang gratis uw Offerte

Elk interieurproject begint met een gesprek. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin we samen uw droomvloer, -wand of traprenovatie in detail kunnen bespreken. Ons team van experts staat klaar om u te voorzien van een op maat gemaakte offerte die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften. Vul onderstaande gegevens in of bel ons direct en zet de eerste stap naar de transformatie van uw ruimte

TOT BINNENKORT!
HEB JE EEN VRAAG?

vaak Gestelde vragen

Onze traprenovatiedienst omvat het vernieuwen van de traptreden met diverse materialen zoals hout of laminaat en het aanbrengen van een nieuwe afwerking voor een verjongde uitstraling van uw trap.

De duur van een project kan variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit, maar we streven ernaar om efficiënt te werken en minimale overlast te veroorzaken.

Absoluut, wij geloven in maatwerk voor elk uniek interieur en werken nauw samen met onze klanten om hun visie tot leven te brengen.

Ja, onze wandafwerking omvat het plaatsen van kurkwanden en het afwerken met gyproc voor een strakke en moderne uitstraling van uw interieur.

Wij bieden een breed scala aan vloeroplossingen, waaronder het plaatsen van parket, laminaat, PVC en kurkvloeren, allemaal uitgevoerd met de hoogste kwaliteitsnormen.

Kurkvloeren bieden natuurlijke isolatie, zijn duurzaam, veerkrachtig, en bieden een uniek comfort onder de voet. Ze zijn ook milieuvriendelijk en verkrijgbaar in diverse patronen en afwerkingen.

Afhankelijk van het type vloer bieden wij specifieke onderhoudsinstructies om de levensduur en schoonheid van uw vloer te waarborgen. We voorzien tips voor dagelijks onderhoud en diepe reiniging.

Tijdens een initiële consultatie beoordelen we uw ruimte, bespreken we uw wensen en de functionaliteitseisen. We nemen maten op en bieden advies over materialen en designs die passen bij uw interieur.

Gyproc platen zijn een populaire keuze voor wandafwerking vanwege hun veelzijdigheid en kostenefficiëntie. Ze bieden een glad oppervlak dat klaar is voor schilderen of behangen, zijn gemakkelijk te installeren en kunnen snel worden aangepast aan elke ruimte. Bovendien bieden ze goede isolerende eigenschappen en zijn ze ideaal voor geluidsisolatie en brandwerendheid. Ons team kan gyproc plaatsen met precisie en zorg, waardoor uw ruimtes transformeren met een schone en moderne afwerking.

Laten we afspreken

Aarzel niet, deel uw verhaal met ons en samen vinden we de ideale oplossing voor u en uw project.

Niet zo’n fan van formulieren? Geen probleem! Bel ons op +32 (0)495 34 01 49

VERVACORK

BEVERSESTEENWEG 117,
8820 ROESELARE